Росія, ймовірно, отримала нову партію безпілотників від Ірану – британська розвідка

Нещодавно РФ знову атакувала Україну іранськими дронами-камікадзе. Кремль використав свої запаси безпілотників та звернувся за військовою допомогою до Ірану.

Про це повідомили у британській розвідці, передає Центр журналістських розслідувань.

Країна-терорист знову відновила нанесення ударів по українській інфраструктурі іранськими безпілотниками. Скоріш за все, це нова партія БПЛА.

На думку розвідників, Росія повністю вичерпала запас дронів-камікадзе, тому отримала нову партію військової допомоги від Ірану. Однак, інформація потребує перевірки.

«07 грудня 2022 року українські офіційні особи повідомили про використання наданих Іраном БПЛА OWA, ціллю яких були Запорізька та Дніпропетровська області. Останнє повідомлення про збиті іранські Shahed в Україні надійшло ще 17 листопада. Якщо інформація підтвердиться — Росія, ймовірно, відновила атаки за допомогою нещодавно поставлених БПЛА OWA», – розповіли у розвідці Великобританії.

Нагадаємо, Росія замовила в Ірану сотні балістичних ракет. В Росії через масовані ракетні атаки та дію санкцій гостро відчувається брак озброєння. Через  це РФ намагається отримати ракети та безпілотники в країн-союзників.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER