Росія замовила в Ірану сотні балістичних ракет

В Росії через масовані ракетні атаки та дію санкцій гостро відчувається брак озброєння. Через  це РФ намагається отримати ракети та безпілотники в країн-союзників. Зокрема, очікується нова поставка зброї від Ірану.

Про це повідомляє німецьке видання Zeit, передає Центр журналістських розслідувань.

В списку замовлень Росії є сотні безпілотних літальних апаратів та балістичних ракет. Наразі зброю ще не доставили й вона існує поки що на папері. Німецьке видання посилається на власні джерела в ООН.

Іран своєю чергою планує збільшити обсяг постачання озброєння Росії. Країни мають намір підписати договір про неосяжну співпрацю. В чому саме полягатиме співробітництво наразі не повідомляється.

Нагадаємо, чому окупанти почали менше застосовувати для атак іранські дрони-камікадзе. Будь-які літальні апарати, якими є дрони, виготовлені з пластику та з таких матеріалів, які чутливі до морозів та погодних умов.

Раніше повідомлялося, що Ізраїль надасть Україні озброєння, якщо Іран поставить ракети Росії. Ізраїль готовий рішуче відреагувати на військову допомогу Ірану Росії, яка постійно обстрілює українську цивільну інфраструктуру та мирне населення.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER