На Донеччині в ДТП потрапив грузовик з російськими військовими: загинуло багато окупантів

Сьогодні, 7 грудня, в Шахтарському районі Донецької області зіткнулися військова вантажівка та мікроавтобус. На трасі, де трапилася аварія, перекрили рух, інші автомобілі змушені об’їжджати ділянку дороги.

Про це повідомляє Telegraf, передає Центр журналістських розслідувань.

В результаті аварії загинуло щонайменше 16 людей, ще декілька постраждалих у важкому стані знаходяться в лікарні. Скільки серед загиблих військових Росії наразі невідомо. Пропагандистські ЗМІ намагаються всіляко приховати детальну інформацію.

Однак, на фото, що потрапили в мережу, чітко видно заборонений символ окупантів – літеру «V», нанесений на дверцята вантажівки.

Нагадаємо, смертельна ДТП на Миколаївщині: загинув водій та його родина. Аварія трапилася ввечері 31 жовтня на автодорозі «Благовіщенське-Миколаїв». На трасі  не розминулися легковий автомобіль та вантажівка.

Раніше повідомлялося, що на Херсонщині під час ракетного удару загинули троє російських поліцейських. Їх портрети з чорними стрічками виставили у холі Красноярського облуправління МВС. Журналістам їх знімати заборонили, але фото все одно потрапило в інтернет.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER