Немає сенсу укладати фальшивий мир з Росією – США

США підтримують прямий дипломатичний контакт з Росією, щоб запобігти великим загрозам, таким як застосування ядерної зброї. Однак, РФ не має реального наміру вести переговори про припинення війни в Україні.

Про це повідомив держсекретар США Ентоні Блінкен, передає Центр журналістських розслідувань.

Росія та Україна не проводять переговори про завершення війни, оскільки остаточне рішення залишається за Україною. Хоча, й Володимир Зеленський не виключає вкінці проведення дипломатичних переговорів.

«Що зараз робить Путін? Хоча він іноді каже, що готовий до дипломатії, він атакує цивільну інфраструктуру в Україні. Проблема в тому, що він робить навпаки. Зараз він підбурює до ескалації ситуації», – зазначив державний секретар.

США прагнуть уникнути поширення конфлікту, адже не бажають настання третьої світової війни. За словами Блінкена, те що зараз відбувається в Росії є катастрофою. Мільйони росіян покинули країну. Хоча, це і добре для Путіна, оскільки ті хто виїхав за межі РФ, ймовірно, не підтримують політику президента.

Нагадаємо, дев'ятий пакет санкцій Євросоюзу проти Росії: ЗМІ дізналися перші подробиці. До дев'ятого пакета санкцій проти Росії Європейська комісія запропонує внести заборону на нові інвестиції в російський гірничодобувний сектор, а також накласти експортний контроль на товари подвійного призначення на суму 2,3 мільярда євро.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER