«Ми з вами до кінця»: до Києва з візитом прибув прем’єр-міністр Великобританії

Сьогодні, 19 листопада, новопризначений прем’єр-міністр Великобританії Ріші Сунак вперше відвідав Україну. Під час візиту він анонсував новий пакет військової допомоги українській стороні.

Про це повідомили у пресслужбі президента України, передає Центр журналістських розслідувань.

Під час зустрічі Ріші Сунак та Володимир Зеленський обговорили найважливіші питання глобальної безпеки. Згодом у твіттер-акаунті прем’єр-міністра Великобританії з’явився пост, присвячений Україні.

«Британія знає, що означає боротися за свободу. Ми з вами до кінця», – заявив Ріші Сунак.

 

Також прем’єр-міністр Британії пообіцяв додаткову військову допомогу Україні, що включатиме 120 зенітних ракетних установок, радіолокаційні станції та зимове обладнання для українських військових.

«Я пишаюся тим, як Велика Британія підтримувала Україну від самого початку. І я сьогодні тут, щоб сказати, що Велика Британія та наші союзники продовжуватимуть підтримувати Україну, коли вона бореться за припинення цієї варварської війни та встановлення справедливого миру», – наголосив Ріші Сунак.

Нагадаємо, прем'єр Британії Сунак пропонує п'ять кроків для зменшення впливу Росії на світову економіку. Ріші Сунак також привітав відвоювання Україною правобережної Херсонщини.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER