ЗСУ в процесі великої перемоги на Херсонщині – ISW

Збройні Сили України заволоділи ініціативою та швидкими темпами звільняють захоплені території Херсонщини. В Інституті вивчення війни вважають, що перемога вже близько.

Про це повідомили в ISW, передає Центр журналістських розслідувань.

За останню добу українські війська досягли успіху на заході та північному сході від Херсону, на окремих ділянках ЗСУ вдалося просунутися на 7 кілометрів.

«Україна володіє ініціативою і перебуває в процесі забезпечення великої перемоги в Херсоні. Припинення вогню надасть Кремлю паузу, якої він відчайдушно потребує для відновлення російських сил. Велика українська перемога, що триває в Херсонській області, не буде останньою», – розповіли в Інституті вивчення війни.

Однак, в ISW дотримуються думки, що відступ російських військ займе не один день і важкі бої триватимуть на всій території Херсонської області. ЗСУ стикаються з підготовленими російськими оборонними лініями.

Нагадаємо, звільнені території на Херсонщині та Миколаївщині можуть бути заміновані. Ворог відступаючи з захоплених раніше населених пунктів на півдні, намагається залишити «сюрпризи» для місцевих жителів та Збройних Сил України. Окупанти масово мінують важливі об’єкти та будівлі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER