Процедура затягується: стало відомо, коли в Миколаєві встановлять зупинки-укриття

В Миколаєві міська влада працює над облаштуванням в місті захисних зупинок-укриттів. В планах встановити не менш як 40 зупинок.

Про це в інтерв’ю розповів заступник міського голови Миколаєва Віталій Луков. Передає Центр журналістських розслідувань.

Першу зупинку вже встановили. Для цього виділили кошти з місцевого бюджету. Більшу частину зупинок мають намір облаштувати до початку зими, оскільки є труднощі пов’язані з будівельними матеріалами.

Ще дві зупинки погодилися встановити жителі Миколаєва за власні кошти.

«Тут же питання ще технологічне – бетон повинен вистояти певний час, це не склеїти з папірця, потім хтось повинен відповідати, чи ця зупинка захистить людей чи ні. Тому процедура дещо затягується, на жаль. Але я хотів би сказати, що й в Харкові, які першими почали, не так багато зупинок поки що є. Миколаїв рухається досить активно, і результат буде», – зазначив Віталій Луков.

Нагадаємо, в Миколаєві хочуть встановити зупинки-укриття. У мікрорайонах Миколаєва, які найчастіше зазнають ворожих обстрілів, планують встановити зупинки-укриття за прикладом Харкова.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER