В Миколаєві хочуть встановити зупинки-укриття

У мікрорайонах Миколаєва, які найчастіше зазнають ворожих обстрілів, планують встановити зупинки-укриття за прикладом Харкова. Наразі місцева влада підраховує вартість проєкту на основі креслень, які передали харківські колеги.

Про це в ефірі телемарафону повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

— Я знаю ціну, ми взяли креслення у Харкова щодо цих зупинок. Ми розуміємо, що це корисно. Ми плануємо їх розгортати разом з мером міста (Олександром Сєкевичем, — прим.) в найбільш обстрілюваних мікрорайонах міста. На зараз це Корабельний район. Ми плануємо там розміщення таких зупинок. Може щось зробимо, щоб було швидше, але зараз ми говоримо про виділення грошей і знайшли людей, які можуть це робити. Ми це плануємо і будемо це робити, — сказав Віталій Кім.

Він зазначив, що поки не відома повна вартість встановлення зупинок-укриттів, оскільки продовжується підрахунок. Однак вже відомо, що сама конструкція буде аналогічною до харківських. Щодо наповнення ще йдуть обговорення.

Нагадаємо, сьогодні вдень росіяни вкотре обстріляли Миколаїв: є постраждалі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER