Російські загарбники думають знову захопити Київ, але ми готові – Генштаб ЗСУ

Російсько-окуавційні війська знову можуть розпочати наступ на Київ із території Білорусі. Проте, українські захисники готові до цього.

Про це  заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов під час брифінгу 27 жовтня.

"Вони відчувають, що не можуть проломити фронт ні на південному, ні на східному напрямку. Тому одним із варіантів є захоплення Києва та ліквідація військово-політичного керівництва. Ми готові до цього", – заявив Громов.

Громов також зазначив, що на даний час безпосереднього створення наступального угруповання противником з боку території Республіки Білорусь не наголошується.

"В даний час безпосереднє створення наступального угруповання противником з боку території республіки Білорусь не відзначається, але заходи цілеспрямовано противником проводяться. Це може бути направлення з території Чорнобильської зони, а також із Чернігівської області. Загрози є, загрози будуть, ми на все реагуємо відповідно, відстежуємо, вже наростили своє угруповання на північному напрямі", – зазначив він.

Раніше голва Миколаївської ОВА Віталі Кім заявив, що зараз знову поширюються фейки, "що хтось нападає кудись". Він наголосив, що ця інформація не аідповідає дійсності.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER