У Росії з заявлених 300 тис. осіб мобілізували вже 200 тисяч – Міноборони

Російська влада змогла мобілізувати до 200 тис. осіб із заявлених 300 тисяч людей.

Про це під час брифінгу 20 жовтня повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"Керівництво РФ продовжує проведення першого етапу мобілізації 26 вересня по 25 листопада. Станом на середину жовтня, за даними нашої розвідки, призвано близько 200 тис. осіб, це приблизно 66,7% від заявленої кількості , яку вони планували зібрати (300 тис. – ред.)", – сказала Маляр.

Заступниця міністра додала, що за даними розвідки, у РФ триває доукомплектування 107-го та формування 24-го регулярних та резервних полків та батальйонів загальною чисельністю близько 146 тис. осіб. Це, за ії словами, відбувається в усіх військових округах, північному флоті та повітряно-десантних військах.

Маляр зауважила, що у зв’язку з прискореними темпами мобілізації противник не встигає розв'язувати проблеми з розміщенням особового складу, забезпеченням навчально-матеріальної бази та речового майна для забезпечення відмобілізованого особового складу, а також інструкторів для проведення належної підготовки мобілізованих.

Нагадаємо, Путін під час пресконференції 14 жовтня заявив, що "часткова" мобілізація в Російській Федерації завершиться найближчими тижнями

 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER