“Часткова” мобілізація в Росії завершиться впродовж двох тижнів – Путін

"Часткова" мобілізація в Російській Федерації завершиться найближчими тижнями – з 21 вересня вже мобілізували нібито 222 тисячі росіян. 

Про це під час пресконференції 14 жовтня в казахстанській Астані заявив президент РФ Володимир Путін, передає "Українська правда".

"Зараз у військах-формувальниках 222 тисячі людей мобілізовано із 300 тисяч. Думаю, що протягом двох тижнів всі мобілізаційні заходи будуть завершені", – сказав Путін.

При цьому президент Росії заявив, що Міноборони спочатку передбачало нібито меншу цифру – не 300 тисяч осіб – зібрати шляхом "часткової мобілізації".

За словами Путіна, часткова мобілізація в РФ завершується, а загальна мобілізація не планується.

"Нічого додатково не планується. Жодних пропозицій від Міноборони з цього приводу не надходило, і в найближчому майбутньому я щось не бачу необхідності", – заявив він.

Путін також заявив, що "бєстолковщина" з мобілізацією пов'язана зі старими формами обліку. Інформаційна база вже оновлюється, сказав він.

Раніше повідомлялося, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко вирішив провести на приховану мобілізацію. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER