Мешканці Ізюму, які залишились без даху над головою, можуть безкоштовно евакуюватись

В Ізюмі оголосили безкоштовну евакуацію для тих, хто через російську агресію залишився без дому. Такі люди можуть виїхати в інші регіони України.

Про це сказав депутат Ізюмської міської ради Максим Стрельник.

"Для запобігання кризових ситуацій в зимовий період організовується безкоштовна евакуація всіх бажаючих, з подальшим розселенням в Харківській, Полтавській та інших областях України. Закликаємо ізюмчан скористатися цією можливістю до моменту відновлення критичної інфраструктури міста".

 

Нагадаємо, триває евакуація зі щойно деокупованих районів Харківщини, де наразі мирним мешканцям знаходитись дуже ризиковано.

Там лише розпочалось відновлення систем життєзабезпечення, відсутні зв'язок, електропостачання тощо. Житло та інфраструктура зазнали великих руйнувань. Крім того, значна територія потребує розмінування.

Нагадаємо, для людей, які зараз перебувають в окупації, але хочуть виїхати на територію, підконтрольну Україні, створили спеціальний сервіс.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER