Україна звільнила ще 6 полонених: 4 морпіхів та 2 цивільних

Відбувся черговий обмін полоненими. Україна повернула 6 наших людей – чотирьох морпіхів та двох цивільних. Це офіцери – Булахов Олексій та Костенко Микола, солдати – Герасименко Людмила та Іван Земляной, а також цивільні – Андруша Вікторія та Майборода Яна. 

Про це розповів заступни керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко:

"У кожного з них своя історія. Наприклад, Андрушу Вікторію 27 березня російські солдати забрали з дому, бо в телефоні дівчини знайшли дані про ворожу техніку, які вона передавала ЗСУ. Згодом її відвезли до рф і утримували в Курському СІЗО".

Майборода Яна опинилася в полоні через те, що у її телефоні зайшли фотографії техніки росіян на території Чорнобильської зони. Військові брали участь у боях за Маріуполь. 

"Переговори про обмін – це складна робота, а краща винагорода за неї – свобода українців. Саме це стимулює працювати на максимумі ефективності. Обміни продовжуються. Наша мета – повернути всіх наших людей. Над цим працюємо нон-стоп, і ми обов’язково це зробимо", – сказав Тимошенко.

Він наголосив, що лише у вересні вдалось повернути з полону 235 українців.

Нагадаємо, росіяни мобілізували майже усіх чоловіків на захоплених територіях Луганської та Донецької областей. Така ж доля чекає і на окуповані Запорізьку та Херсонську області.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER