Один безпілотник та два літаки: за дві години ЗСУ знищили три ворожі цілі

ЗСУ вправно нищать техніку ворога. Сьогодні, 13 вересня, лише за дві години Повітряні Сили ліквідували один російський безпілотник та два ворожі літаки.

Про це повідомили у Командуванні Повітряних Сил України:

"13 вересня з 14:00 по 16:00 зенітними ракетними підрозділами Повітряних Сил Збройних Сил України знищено три повітряні цілі – один БпЛА оперативно-тактичного рівня та два літаки окупантів. На Херсонщині воїни 160-ої зенітної ракетної Одеської бригади повітряного командування "Південь" знищили російський бомбардувальник Су-24. А на Донеччині зенітники Шепетівського 11 зенітного ракетного полку повітряного командування "Захід" приземлили штурмовик Су-25 окупантів", – йдеться у повідомленні.

Додамо, на південному фронті ситуація стабільно складна, але контрольована. Ворог продовжує воювати, але зараз він значно обмежений у можливостях маневрів та підтягування резервів.

Українській розвідці відомо також, що росіяни розуміють, що контрнаступ ЗСУ успішний, тому намагаються втекти від відповідальності за свої вчинки. Українським розвідникам відомо, що так звана влада тимчасово окупованого Криму та півдня України терміново переселяє свої родини на територію Росії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER