Особовий склад російської армії пригнічений – ОК “Південь”

На південному фронті ситуація стабільно складна, але контрольована. Ворог продовжує воювати, але зараз він значно обмежений у можливостях маневрів та підтягування резервів.

Про це розповіли в ОК "Південь":

"Вздовж лінії зіткнення противник надає перевагу контрбатарейній боротьбі, авіаційним ударам та активно проводить повітряну розвідку. Через великі втрати в ході бойових дій значно знизився рівень морально-психологічного стану в підрозділах окупаційних військ".

Кажуть, що росіяни продовжують залякувати ударами цивільне населення. Шість разів за ніч атакували Нікопольський район.

"Гатили з реактивних систем залпового вогню і важкої артилерії. По Нікополю було випущено щонайменш 20 реактивних снарядів та 10 152-ох мм, по Червоногригорівській та Марганецькій громадах також ворог випустив понад два десятки реактивних і ще два десятки крупнокаліберних снарядів", – кажуть в оперативному командуванні.

Тут зафіксували понівечені півтора десятки багатоповерхових та приватних будинків, стадіон, господарські споруди та газогони. Людських втрат, на щастя, нема.

"Наші підрозділи ракетних військ і артилерії відпрацювали 110 вогневих завдань по районах зосередження живої сили та бойової техніки, по підрозділах протиповітряної оборони й радіоелектронної боротьби ворога, а також тримаючи вогневий контроль над переправами і логістичними центрами на окупованій території", – йдеться у повідомленні.

Наразі підтверджено знищення 15 росіян, танк, БТР-82А, гаубицю 122-го калібру, міномет 120-го та безпілотний ворожий розвідник.

У Чорному морі перебувають 4 надводні носії крилатих ракет, споряджені понад 30-ма «Калібрами».

Нагадаємо, Запорізька та інші українські атомні електростанції – під постійною загрозою. Російські війська готуються до провокацій. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER