“Бомжі і голодранці”: російський вояка розповів про забезпечення поповнення

Поповнення з нових підрозділів, які нині росіяни кидають на фронт, вкрай погано забезпечені і озброєні.

Про це йшлося у перехопленій розмові окупантів, запис якої опублікувало Головне управління розвідки Міноборони.

За словами одного з вояк, новоприбулих виводять на передову лише зі старими автоматами, не забезпечивши навіть спальниками.

"Молодим взагалі ні одягу, ні спальників, нічого бл***. Ти не уявляєш. Ось ці які приїхали – голодранці. Перуть брудні речі, одягають ось такі. Ну як бомжі. Ну автомат дали. 75-го року у них, 78-го, ось такі автомати. Одні криві… Серйозну зброю не дають, а на передок кидають. Там як можна гранатою і автоматом танк їб***ти?", – обурюється російський військовий.

За словами окупанта, протитанкових ракет у взводу також немає. 

"Взагалі немає, тільки танки стоять трохи далі і все. Вони координати дають. Вони тут не потрапляють навіть де танки хохляцькі стоять", – говорить він.

Нагадаємо, через великі втрати особового складу, які вже наблизилися до 50 тисяч військових, російське керівництво спішно набирає найманців, вербує осуджених в колоніях, змушує регіони формувати т.н. "добровольчі" загони за власний кошт. Значна частина поповнення у складі 3 армійського корпусу наразі через Крим заводиться на Південь України з метою зупинити  контранступальні дії ЗСУ.  

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER