Окупаційна влада ЗАЕС не збирається робити спеціальні перепустки членам МАГАТЕ

"Влада" окупованої частини Запорізької області оголосила, що не робитиме спецперепустки учасникам місії МАГАТЕ, щоб ті швидко потрапити на ЗАЕС, однак додала, що очікує на прибуття місії до Енергодару вже зранку 1 вересня. 

Про це заявив колаборант Володимир Рогов, який називає себе членом головної ради окупованої Запорізької області України, в TelegramТАСС.

"Місія МАГАТЕ стоятиме у черзі, щоб потрапити на звільнену (захоплену росіянами – ред.) частину Запорізької області. Це викликано тим, що спецперепустки їм робити не будуть".

Окупант зазначив, що учасники місії нібито "могли б швидко та без перешкод потрапити туди з Росії".

Водночас російські ЗМІ повідомляють, посилаючись на "місцеву владу", що у військовій адміністрації окупованого Енергодара очікують на прибуття місії в місто зранку 1 вересня. 

Раніше Центр повідомляв, що 31 серпня місія Міжнародного агентства з атомної енергії вирушила з Києва до Запорізької АЕС, де має оцінити ситуацію та встановити постійне представництво. Окупанти заявили, що дають місії на роботу 1 день.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER