Спіймали 5 зловмисників: Кім розповів про результати закриття Миколаєва на вихідні

Під час довгої комендантської години у Миколаєві правоохоронні органи зареєстрували близько 20 проваджень і спіймали 5 осіб.

Про результати контрдиверсійних заходів під час вихідних розповів голова ОВА Віталій Кім. 

"Перепрошую за незручності на вихідних, але це того варте. Близько 20 проваджень зареєстрували різні правоохоронні органи, спіймали п'ятьох осіб, які були в розшуку, знайшли обладнання, яке реєструє фейкові акаунти і так далі. Розібралися зі ще однією групою, яка нам не заважатиме. Ніхто нікого не розстріляв, російськомовні не розстріляні, нічого не заміновано. Ніхто не нападав на Баштанку, на Миколаїв просування не було. Все це, як і на початку війни, росіяни почали розганяти для того, щоб прикривати свої дії. Все нормально, працюємо далі", – сказав Кім.

Також очільник області опублікував відео з оперативними кадрами затримання ворожих агентів у Миколаєві.

Нагадаємо, серед затриманих під час довгої комендантської години – ворожі агенти, які наводили ракети на миколаївські заводи.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER