Окупанти підтвердили смерть пораненого заступника гауляйтера Нової Каховки

Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють про "замах" на призначеного окупантами так званого "заступника начальника ВЦА" окупованої Нової Каховки Херсонської області Віталія Гуру.

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ "РИА "Новости" і "ТАСС".

"Невідомі розстріляли Гуру, ймовірно, з пістолета Макарова. На місці замаху виявлено стріляні гільзи від ПМ", – йдеться у повідомленні.

Про смерть гауляйтера Гури повідомив український журналіст Денис Казанський. Він розповів, що окупанти не встигли довезти зрадника до тимчасово окупованого Криму.

ОНОВЛЕНО. Згодом і представники окупантів повідомили журналістам про смерть Гури. Про це пропагандистським росЗМІ заявили  "заступниця голови ВЦА Херсонської області" Катерина Губарєва і "глава адміністрації Каховського району" Володимир Леонтьєв.

Напад на колаборанта стався у суботу біля його будинку. За словами джерела РИА Новости в "районній адміністрації", невідомі кілька разів вистрілили в Гуру, імовірно з пістолета Макарова. На місці події знайшли стріляні гільзи від цієї зброї.

Нагадаємо, "очільника" так званої "тимчасової адміністрації Херсонської області" Володимира Сальдо у важкому стані відправили до Москви у токсикологічну реанімацію.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER