Окупанти намагаються відновити Антонівський міст кустарним способом без проекту й розрахунків

Окупанти намагаються відновити Антонівський міст без інженерних планів і розрахунків навантаження.

За інформацією першого заступника голови облради Юрія Соболевького, окупанти намагаються полагодити Антонівський міст. Працюють без розрахунків навантаження, без інженерних планів – просто накривають плитами пошкоджені ділянки.

Так окупанти "відновлюють" пошкоджений міст на Каховській ГЕС

За непідтвердженою поки що інформацією для цього вони збиралися використовувати ПАГи, аеродромні плити. Розірвані троси, які забезпечували постнатяг бетонної конструкції, відновити таким чином не вдасться.

Антонівський міст. Фото: скриншот Youtube

Звичайно, якість ремонту і надійність моста після нього викликають великі сумніви. У будь-якому випадку координати Антонівського мосту після цих маніпуляцій не зміняться.

Антонівський міст. Фото: скриншот Telegram

Важливо зазначити, що завдяки ударам ЗСУ, в Антонівського мосту пошкоджено стропи арматурного натягу, тому є загроза, що при навантаженні проліт просто провалиться.

Антонівський міст. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, що по Антонівському мосту ЗСУ нанесли декілька точкових ударів, чим пошкодили полотно мосту, зробивши у ньому наскрізні дірки.

Нагадаємо, ми писали, що після влучних пострілів ЗСУ по Антонівському мосту з Херсона виїхали представники путінської кишенькової партіі "єдина росія".


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER