Росіяни вдарили по багатоповерхівці у Миколаєві: одна загибла та шестеро поранених. Оновлено

Вночі 30 липня російські окупанти обстріляли Миколаїв з РСЗВ "Торнадо-С". В результаті обстрілу  в одному із спальних районів міста загинула одна жінка, ще шестеро людей поранені.

Про це повідомляють в Миколаївській військовій адміністрації. 

Внаслідок обстрілів значних пошкоджень зазнали багатоповерхівки в одному з районів Миколаєва. Постраждали будинки у двох районах міста. У них вибиті вікна, двері, зруйновані балкони. 

Наслідки влучання ворожої ракети у багатоповерхівку

Значних руйнувань зазнали балкони жителів міста.

Внаслідок удару в одному з багатоповерхових будинків обвалилась стеля, частково зруйновані стіни. 

Детальніше про нічний удар розповіла керівниця пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

Сьогодні вночі знову був обстріляний Миколаїв. Це знову були системи реактивного залпового вогню «Смерч». Знову, на жаль, є втрати. Одна жінка загинула просто у своїй квартирі. Тому що це був житловий район. Обстрілювалися мирні мешканці. Шість поранених. Інформація ще уточнюється. Дуже багато руйнувань. Чотири, як мінімум, багатоквартирні будинки постраждали дуже суттєво. Ракети прилетіли просто через дах. Ураження дуже суттєве та важке", – сказала Наталя Гуменюк.

Внаслідок удару в одному з багатоповерхівок обвалилась стеля

Чотири багатоквартирних будинків суттєво постраждали.

Ракета окупантів пошкодила і автівки, припарковані у дворах багатоквартирних будинків.

Ворожа ракета пошкодила і автівки, припарковані у дворах.

Повний обсяг пошкоджень наразі встановлюють фахівці адміністрації районів та департаменту ЖКГ. На місці працюють комунальні служби для ліквідації наслідків ворожого удару.

Працівники комунальних служб ліквідують наслідки ракетного удару.

Нагадаємо, вдень 29 липня росіяни обстріляли зупинку громадського транспорту у Миколаєві – загинуло пять мирних жителів. Детальніше про наслідки дивіться у нашому сюжеті


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року. Освіта: Чорноморський національний університет імені Петра Могили

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER