В Корабельному районі Миколаєва та частині сіл області заборонили продаж алкоголя. Перелік населених пунктів

В Корабельному районі Миколаєва та частині сіл Баштанського і Миколаївського районів області алкоголь продаватимуть тільки у певний час. Також там заборонили продаж сильнодіючих хімічних і отруйних речовин і речовин, вироблених на спиртовій основі (крім лікарських).

Про це йде мова у спільному наказі від 26.07.2022 № 68/1 начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма та командувача оперативного угрупування військ «Примор‘я» Андрія Гнатова. 

Повний список населених пунктів наведено у документі.

Таким чином в частині громад Миколаївщини та Корабельному районі спиртне, включаючи слабоалкогольні напої та пиво, продаватимуть тільки з 9:00 до 18:00. Також там повністю заборонять торгівлю сильнодіючими хімічними і отруйними речовинами, та речовинами на спиртовій основі. Виключення — лікарські та дезінфікуючі засоби.

Крім того, на території всієї області заборонено продаж алкоголю військовим ЗСУ, Нацгвардії, правоохоронцям, працівникам органів спецпризначення з правоохоронними функціями, функціями безпеки та оборони України.

Нагадаємо, в Україні набув чинності закон, який забороняє продаж електронних сигарет неповнолітнім.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER