ЗСУ знищили на півдні опорні пункти та склади окупантів

Протягом останньої доби Збройні сили України нанесли масовані удари по опорним пунктам, скупченням живої сили та складам окупантів в Миколаївській і Херсонській областях.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь». 

 

Крилаті штурмовики ЗСУ вдарили по складу боєкомплекту і скупченню техніки росіян в районі Снігурівки, а пара Мі-24 – авіаційний удар по скупченню особового складу й озброєння в районі Любомирівки.

 

Також нашими гелікоптерними парами атаковано скупчення озброєння та техніки в районі Хрещенівки та Ольгиного . Як результат — частково знищена мінометна батарея.

 

Пара наших штурмовиків та бомбардувальник активно відпрацювали по скупченню ворога, його техніки та складу боєприпасів, а також по батареї РСЗВ «Град» в районі Давидова Брода та Тернових Под.

 

Ввечері наші штурмовики парно вдарили по ворожому танковому взводу в районі Лозового, а бомбардувальник знищив опорний пункт противника неподалік. Результати уражень дорозвідуються.

 

Під час виконання нашими ракетно-артилерійським підрозділами вогневих завдань, нанесено ураження по кількох командних пунктах, станціях управління та базах логістичного забезпечення ворога.

 

Було знищено ще один польовий артилерійський склад в районі Брускинського, а також:

  • 41 окупанта,
  • 1 літак Су-35,
  • 1 безпілотний розвідник,
  • 3 РСЗВ «Град», 3 гаубиці «Мста-Б»
  • 1 «Гвоздику»,
  • 1 автомобіль зв’язку,
  • 2 звичайних авто.

Нагадаємо, ЗСУ знищили сучасний комплекс ППО окупантів в Лазурному Херсонської області.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER