Кім оголосив нагороду за інформацію про коригувальників російських обстрілів

Голова Миколаївської областної воєнної адміністрації Віталій Кім оголосив нагороду за відомості про навідників та корегувальників російського вогню.

Про це голова ОВА повідомив у Telegram.

"Росіяни платять через телеграм-канали, обіцяють анонімність нашим громадянам, які погоджуються бути для окупантів коригувальниками вогню. Вони якісь копійки платять, чи 1 тисячу, чи 1,5 тисячі гривень. Обіцяють анонімність, але анонімності ніякої немає, ми їх ловимо, служби ефективно працюють з виявлення навідникі", – сказав Кім.

Він запропонував винагороду тим, хто зможе надати достовірну інформацію про ворожих навідників – всі дані будуть ретельно перевіряти.

"Я платитиму 100 доларів кожному, хто наведе на навідника, щоб виявити реальну людину, яка наводить. Не можна буде звести рахунки з кимось, буде інструкція, підтвердження. Вже можна придивлятися до негідників, які допомагають росіянам", – сказав голова ОВА.

Нагадаємо, нещодавно СБУ викрила ворожих агентів, які передавали інформацію про розміщення підрозділів ВСУ та розташування інфраструктурних об’єктів на Миколаївщині. Ці дані окупанти використовували для ракетних ударів по Миколаєву та Баштанку.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року.Звертайтеся поштою orsach@nikcenter.org

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER