На Миколаївщині підірвався автомобіль з працівниками обленерго

На деокупованих територіях тривають роботи з відновлення комунікацій. На жаль, ціна повернення світла в домівки жителів Миколаївщини подекуди є надто високою. Сьогодні, 9 лютого, під час проведення робіт підірвався автомобіль обленерго.

Про це повідомили в Миколаївобленерго, передає Центр журналістських розслідувань.

Вибух пролунав вкінці робочого дня, коли автомобіль з енергетиками від’їжджав з місця проведення робіт. В результаті підриву постраждали працівники обленерго.

«Вибуховий пристрій розгепав кабіну транспортного засобу. На жаль, не обійшлося без травм у людей, які знаходилися всередині. Водія автівки з місця пригоди забрала швидка. Інші відбулися контузією та незначними травмами», – розповіли в Миколаївобленерго.

Варто додати, що енергетики останні два місяці працювали над відновленням повітряних ліній у Снігурівському районі. Однак, небезпечні ситуації трапляються на кожному кроці, адже окупанти під час відступу з захоплених територій залишили після себе чимало сюрпризів.

Нагадаємо, в Очакові через потужний вибух загинув 3-річний хлопчик. Трагедія трапилася 9 січня, коли російські загарбники завдали ударів по містечку Очаків. В той день відлуння потужних вибухів доносилося і до Миколаєва.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER