Сили оборони очікують наступ росіян у лютому – Міністерство оборони

Збройні Сили України готуються до нового наступу російських військ, що може відбутися найближчим часом. Військові опрацьовують різні сценарії розвитку події.

Про це під час пресконференції заявив міністр оборони Олексій Резніков, передає Центр журналістських розслідувань.

Керівництво України тримає під контролем підготовку до наступу російських загарбників. Адже Кремль любить символізм та може повторити спробу захоплення України у лютому.

«Ми очікуємо цей тиск. Збройні сили України готові, ставка Верховного Головнокомандувача постійно тримає це питання на контролі. Якихось неочікуваних речей для нас з вами немає, всі готові до відсічі. Ми накопичуємо резерви, вчимо наш персонал, працюємо з партнерами щодо отримання нових типів озброєнь», – зазначив Резніков.

Раніше міністр оборони висловлював думку, що Росія може піти у новий наступ на річницю повномасштабного вторгнення 24 лютого.

Нагадаємо, і українська розвідка, і західні партнери попереджають про підготовку наступу Росії, який може трапитися  вже в лютому. Російські загарбники можуть завдати удару з трьох напрямків.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER