Росія готується до наступу одразу з трьох напрямків

І українська розвідка, і західні партнери попереджають про підготовку наступу Росії, який може трапитися  вже в лютому. Російські загарбники можуть завдати удару з трьох напрямків.

Про це повідомив член української переговорної групи з Росією Рустем Умеров, передає Центр журналістських розслідувань.

Атака може розпочатися одночасно з півночі через білоруський кордон, з опорних пунктів Росії на сході та з півдня.

«Російські війська оточують нас із 240 градусів, атакують з боку Чорного моря, з боку Білорусі, Луганської та Донецької областей», – зазначив Умеров.

За словами члена української переговорної групи, Україні катастрофічно не вистачає амуніції та зброї. Українські військові сили борються з росіянами фактично «голими руками». Також однією з проблем є нестача систем протиповітряної оборони, однак в Президента надіються, що західна військова допомога зможе це змінити.

Варто додати, що Рустем Умеров очолює Фонд державного майна. Його також називають «головним інсайдером Володимира Зеленського».

Нагадаємо, генерал Міллі вважає, що цього року вибити армію РФ з України буде дуже важко. Потрібно стабілізувати фронт і це залежатиме від навчання, від доставки обладнання.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER