ЗСУ не виходитимуть з Бахмута та оборонятимуть місто – Генштаб

Сили оборони поки не збираються покидати Бахмут, яке вважається однією з найгарячіших точок війни. Наразі ситуація в місті контрольована.

Про це повідомив речник Генерального штабу Андрій Ковальов, передає Центр журналістських розслідувань.

Бахмут як і сусідній Соледар практично повністю зруйнований в результаті військових дій. Проте, оборона Бахмута триває, оскільки в місті ще збереглися підвали та є можливість українським військовим утримувати цю територію.

«Так питання не стоїть. Це дивно, вийти з Бахмута, адже у Бахмуті контрольована ситуація, вдається давати відсіч російським окупантам», – зазначили в Генштабі.

Нагадаємо, Сили оборони відійшли від Соледару на Донеччині, де тривали одні з найзапекліших боїв з російськими загарбниками. ЗСУ закріпилися на заздалегідь підготовлених рубежах оборони.

Раніше повідомлялося, що снайпери Державної прикордонної служби на одному з напрямків у Бахмуті Донецької області зупинили просування російських окупантів. Військові РФ намагалися атакувати опорний пункт ЗСУ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER