Російська ДРГ намагалася прорватися через Сумську область

Російські диверсанти знову спробували потрапити на територію України через кордон з Сумщиною. Випадок трапився вранці 20 січня.

Про це повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Центр журналістських розслідувань.

«Група з 6 осіб намагалась рухатися з території рф до Юнаківської громади. Наші військові відкрили вогонь, ворог  втік», – зазначив Живицький.

В Державній прикордонній службі вважають, що диверсанти намагаються розвідати позиції українських військових. До Нового року росіяни залучали ДРГ для проривів у Харківській області. Цього разу ворог мав намір викрити позиції Сил оборони на Сумському напрямку.

Нагадаємо, на Херсонщині українські військові вогнем зупинили ДРГ окупантів. У Бериславському районі Херсонської області російська диверсійно-розвідувальна група намагалася розвідати позиції Збройних сил України.

Раніше повідомлялося, що у районі Херсона російські диверсійно-розвідувальні групи намагаються переправитись на правий берег Дніпра. Проте Сили оборони виявляють їх та знищують.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER