Від 4 до 6 тисяч євро: жителька Миколаєва заробляла на переправленні чоловіків закордон

35-річна жителька Миколаєва організувала незаконний бізнес. Жінка допомагала підробляти документи, щоб військовозобов’язані чоловіки могли виїхати за кордон.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

Свої послуги мешканка обласного центру оцінювала у 4000-6000 доларів. Під час обшуків в її домівці правоохоронці чималу суму грошових коштів та фотографії дітей, які використовували для підроблення документів.

«Жінка разом з іншими місцевими мешканцями налагодила схему незаконного перетину держкордону для військовозобов’язаних громадян України через пункти пропуску з Республікою Молдова та Румунією. Підозрювана передавала вказаними особам підробні документи, що нібито підтверджують наявність у них статусу багатодітного батька, а також надавала вказівки та поради щодо безперешкодного перетину кордону», – розповіли в прокуратурі.

Жительку Миколаєва затримали та взяли під варту. Наразі проводиться досудове розслідування і встановлюються інші учасники злочину.

Нагадаємо, слідчі Нацполіції скерували до суду обвинувальний акт щодо колишнього учасника тероборони Херсона за пособництво російським окупантам. Обвинувачений передав окупаційній адміністрації персональні відомості про учасників сил територіальної оборони.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER