На Кінбурнській косі знищили російських загарбників та ворожу техніку

Українські захисники вдало відпрацьовують по позиціях росіян, які не втрачають надії закріпитися на Кінбурнській косі. Саме цю частину Миколаївської області ворог використовує для завдання артилерійських ударів по Очаківській громаді.

Про новину повідомили в ОК «Південь» під час телемарафону, передає Центр журналістських розслідувань.

В результаті влучних ударів вдалося знищити особовий склад росіян та техніку.

«Ми продовжуємо бойове відпрацювання по тих позиціях, які ворог час від часу там займає для того, щоб атакувати Очаківський напрямок. Наша робота досить результативна і за минулу добу є знищення автомобільної техніки і до 10 одиниць ворога. Це говорить про те, що спокою їм там немає», – розповіла представниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

Однак, наразі загарбники мають доступ до сухопутного коридору, завдяки чому мають можливість завдавати ударів по Очаківській громаді. Під час обстрілів вони використовують реактивні системи залпового вогню і боєприпаси, що заборонені Женевською конвенцією. Головною ціллю окупантів є портова інфраструктура Очакова.

Нагадаємо, ворог двічі завдавав ударів по одній з громад. В частині Миколаївщини доба пройшла неспокійно. Очаківська громада опинилася під артилерійським вогнем.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER