Росія вивела в Чорне море рекордну кількість ракетоносіїв – ОК “Південь”

Країна-терорист, ймовірніше за все, посилено готується до нової масованої ракетної атаки. В Чорному морі зафіксували практично рекордну кількість «Калібрів».

Про це повідомляє ОК «Південь», передає Центр журналістських розслідувань.

16 січня на пункт базування прибув підводний човен, що може бути свідченням додаткового переспорядження. Наразі в Чорному морі перебуває шість ракетоносіїв з максимальним залпом 44 крилатих ракети.

«Ми говоримо про те, що ракетна небезпека залишається актуальною. Тому що знаходження в морі на бойових позиціях, спорядження і така кількість – все це може свідчити про продовження ракетних атак», – зазначила представник ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

При цьому за весь час повномасштабного вторгнення найбільший показник російських ракет в Чорному морі складав 48 одиниць.

Нагадаємо, для України значну загрозу становлять ракети С-300 та С-400, які запускає Росія. Річ у тому, що це озброєння РФ виготовляє самостійно, тому запас їх великий. Натомість у ворога залишилось вкрай мало балістичних ракет.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER