У Повітряних силах розповіли, чому ракети С-300 та С-400 є загрозою для України

Для України значну загрозу становлять ракети С-300 та С-400, які запускає Росія. Річ у тому, що це озброєння РФ виготовляє самостійно, тому запас їх великий. Натомість у ворога залишилось вкрай мало балістичних ракет.

Про це речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат:

"Ракети С-300 та С-400 є загрозою, і найкращий для нас варіант – знищувати їх на позиціях, звідки вони завдають ударів. На Сході це до 150 км".

У Повітряних силах наголошують, що російська армія все частіше застосовує ракети С-300 та С-400 для  ударів по наземних цілях, а це означає, що у ворона залишилось мало балістичних ракет. За даними розвідки, зараз росіяни мають менш ніж 100 ракет «Іскандер».

"Щодо С-400, то, це новий комплекс, яким росіяни дуже пишаються, його дальність становить сотні кілометрів. Саме тому «С-300 та С-400 є загрозою», – сказав Ігнат.

Додамо, у Білорусі стартували навчання військових, які вони проведуть спільно з росіянами. Тут задіюють усі аеродроми та полігони ВПС і військ ППО Збройних Сил Білорусі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER