На Миколаївщині працівників виправної колонії викрили у співпраці з окупантами

Троє працівників Снігурівської виправної колонії погодилися працювати на російських загарбників у так званому «Херсонському слідчому ізоляторі». Їм повідомлено підозру в колабораційній діяльності.

Про це розповіли в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Центр журналістських розслідувань.

Експрацівники української державної установи перейшли на бік ворога в червні 2022 року. Жителі Снігурівки погодилися обійняти запропоновані ворогом посади.

«Працюючи у незаконно створеному окупантами правоохоронному органі вони активно підтримували збройну агресію РФ проти України та виконували вказівки окупантів», – йдеться в повідомленні прокуратури.

Наразі колишні працівники Снігурівської виправної колонії перебувають у розшуку. Їм загрожує позбавлення волі від 12 до 15 років.

Нагадаємо, судмедексперта на Херсонщині судитимуть за держзраду. До суду скеровано обвинувальний акт стосовно лікаря-судмедексперта Каховського відділення комунальної установи «Бюро судово-медичної експертизи» Херсонської облради.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER