Гайдай розповів про катівні на Луганщині

Росіяни облаштовують катівні на окупованих територіях. Не виняток і Луганська область. Інформацію про їх існування вже підтверджують ті люди, яким вдалось вирватися з рук загарбників.

Про це на брифінгу розповів начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай:

«Що стосується катівень, то, на жаль, є в нас інформація про існування таких на Луганщині. Люди, які туди потрапляли, кажуть, що навіть у фільмах жахів не бачили такого, що кати роблять з чоловіками й навіть із жінками. Перша інформація про катівні у нас була ще з Рубіжного. Тоді якраз проходила активна фаза бойових дій. Тепер уже є така інформація зі Старобільського району».

За словами Гайдая, слід розрізняти катівні та фільтраційні табори. Останні росіяни облаштовують у прикордонних з РФ населених пунктах.

"Там ретельно перевіряють зв’язки, інформацію в гаджетах. Займаються цим спеціально підготовлені люди, можливо, з ФСБ", – розповів Сергій Гайдай.

Додамо, СБУ затримала ще одного спільника ворога на Харківщині. Він допомагав окупантам вивозити українське зерно в Росію. Зрадником виявився колишній головний інженер «Куп’янського комбінату хлібопродуктів», який під час захоплення частини регіону підтримав російських загарбників.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER