На Миколаївщині перевищено ліміти споживання електроенергії

В Миколаївській області почалися відключення електроенергії. Сьогодні, 9 січня, регіон перевищив встановлені ліміти споживання.

Про це повідомили в «Миколаївобленерго», передає Центр журналістських розслідувань.

«Є перевищення сьогоднішніх лімітів. Отримали вказівку екстрено знизити споживання – о 08.26 ранку 9 січня частково знеструмлено споживачів 2 черги. Далі за погодинним графіком», – йдеться в повідомленні.

Варто додати, що в Миколаєві складна ситуація і з водопостачанням. Сьогодні в місті зупинено роботу всіх насосних станцій. Виникла технічна проблема у виробничих підрозділах. Наразі проводяться ремонтні роботи. Водопостачання обіцяють відновити через 12 годин.

Нагадаємо, стійка морозна погода сприяє зростанню рівня споживання електроенергії. Через це зріс рівень її дефіциту в енергосистемі у порівнянні з більш теплою минулою неділею.

Раніше повідомлялося, що Миколаїв отримав генератори від Великої Британії та Ірландії. Допомога від міжнародних партнерів допоможе області пережити перебої в енергетичній мережі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER