Миколаїв отримав генератори від Великої Британії та Ірландії

Допомога від міжнародних партнерів допоможе області пережити перебої в енергетичній мережі та забезпечити роботу критичної інфраструктури. Генератори почнуть видавати з 9 січня.

Про це повідомили в посольстві України у Великій Британії, передає Центр журналістських розслідувань.

В першу чергу генератори направлять в медичні заклади Миколаївської області, а також на об’єкти інфраструктури на деокупованій частині регіону – Снігурівку та Горохівку. Для відновлення зв’язку, водопостачання та проведення зварювальних робіт потрібні генератори.

«Миколаїв отримав 280 генераторів від Великої Британії. В умовах постійних обстрілів енергосистеми генератори гарантують надійну роботу медичних установ, об’єктів критичної інфраструктури та Пунктів незламності», – розповіли у посольстві.

Нагадаємо, в Миколаїв надійшла допомога у вигляді електрогенераторів, завдяки чому місто зможе пережити відключення електрики. В межах проєкту «Зміцнення громадської довіри» Миколаїв отримав 15 генераторів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER