Росія планує мобілізувати ще пів мільйона людей – ГУР

Нову хвилю мобілізації в Росії можуть оголосити одразу після завершення новорічно-різдвяних свят –15 січня. Таким чином ворог планує залучити до лав армії щонайменше 500 тисяч росіян.

Про це розповів представник ГУР Вадим Скібіцький, передає Центр журналістських розслідувань.

Свідченням того, що Володимир Путін не планує завершувати війну, незважаючи на заявки верхівки Кремля, є підготовка до чергового етапу загальної мобілізації.

Призваних росіян планують використати в наступальних операціях весною та влітку, які скоріш за все проходитимуть на сході та півдні України. За оцінками української розвідки проти України Росія перекинула 280 тисяч сухопутних військ.

На створення нових військових формувань державі-агресору знадобиться два місяці. При цьому успіх Росії на фронті прямо залежатиме від того, наскільки добре оснащений та підготовлений мобілізований набір.

«Якщо Росія цього разу програє, тоді Путін зазнає краху. Вони роблять наголос на кількості людей і техніки і сподіваються перемогти нашу сторону», – зазначив представник ГУР.

Раніше повідомлялося, що через великі втрати на війні проти України військово-політичне керівництво РФ ухвалило рішення про початок нової хвилі мобілізації з 5 січня. Якісно нова хвиля не відрізнятиметься від попередньої.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER