Росія розмістила ядерну зброю в Криму та Білорусі – ГУР

Кремль розглядає тимчасово окупований Крим та територію Білорусі як можливі місця для проведення провокацій з ядерною зброєю. В Головному управлінні розвідки підтвердили інформацію.

Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов, передає Центр журналістських розслідувань.

В Росії добре розуміють, що застосування ядерної зброї стане останнім кроком для режиму Путіна та погіршить і до того непросте становище президента РФ.

«Коли йдеться про загрозу ядерної зброї з боку Росії, ми повинні розуміти, що ця загроза лише наблизить кінець сучасної Росії. Так, є інформація, що окупований Крим і територія Білорусі Путіним розглядаються для проведення таких провокацій. Вся ця інформація відстежується, розвіддані є, тож несподіванкою це не стане», – зазначив Юсов.

Нагадаємо, для російського диктатора Володимира Путіна Кримський півострів має надзвичайно важливе значення і він ніколи не змириться з його втратою. Саме втрата Криму може змусити президента РФ застосувати ядерну зброю.

Раніше повідомлялося, що в Києві та області готуються до всіх можливих загроз від Росії, в тому числі й до ядерного удару. Однак, бомбосховища столиці не розраховані на велику кількість жителів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER