Закриються за 5 хвилин до вибуху: у випадку ядерного удару в бомбосховищах столиці не вистачить місця для всіх

В Києві та області готуються до всіх можливих загроз від Росії, в тому числі й до ядерного удару. Однак, бомбосховища столиці не розраховані на велику кількість жителів.

Про це в інтерв’ю розповів керівник МЗС Дмитро КУлеба, передає Центр журналістських розслідувань.

В Київські області додатково готують 425 прихистків, де буде необхідний запас їжі, води та радіоапаратури. Однак, за словами Дмитра Кулеба, в бомбосховищах столиці не зможуть сховатися усі кияни, оскільки вони не розраховані на таку кількість місць.

Також двері бомбосховищ закриються за п’ять хвилин до ядерного вибуху, щоб захистити тих людей, які вже знаходитимуться всередині сховищ. Варто пам’ятати, що при ядерному вибуху є лише 10 хвилин аби знайти де сховатись і перечекати небезпеку.

Нещодавно під час чергового виступу президент Росії Володимир Путін знову заявив про зростання загрози ядерної війни. Однак, диктатор переконує, що РФ не нанесе ядерний удар першою.

Нагадаємо, звільнення Криму може спровокувати Путіна до застосування ядерної зброї. Для російського диктатора Володимира Путіна Кримський півострів має надзвичайно важливе значення і він ніколи не змириться з його втратою.  

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER