На Чернігівщині СБУ виявила шпигуна, який працював на спецслужби Білорусі

Ворожі агенти на території України працюють не лише на користь Росії, окремі диверсанти шпигують для союзника держави-агресора. Мешканець Чернігівщини розвідував інформацію та намагався її передати спецслужбам Білорусі.

Про це повідомили у пресслужбі СБУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Чоловік організував канал незаконного перевезення українців призовного віку закордон. Правоохоронці затримали жителя Чернігівщини вкінці 2022 року і з’ясували його причетність до інших злочинів.

Затриманий шпигував для ворогів. Він розвідував місцеперебування та дислокацію Сил оборони.

«Особливу увагу звертав на місця проживання командного складу українських військ. Отримані відомості намагався передати до РФ через одного з ухилянтів, якого він збирався приховано переправити через кордон поза контрольно-пропускними пунктами», – йдеться в повідомленні СБУ.

Чоловікові оголосили підозру в державній зраді, незаконному поводженні зі зброєю та організації незаконного переправлення через державний кордон. Тепер йому загрожує чималий термін ув’язнення.

Нагадаємо, в Одесі правоохоронці затримали подружжя російських шпигунів, які готували ракетний удар по силах протиповітряної оборони та артилерійських складах Збройних сил України.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER