На Миколаївщині лісоруби залишили без електрики деокуповану Снігурівку у новорічну ніч

У звільненому від окупантів містечку Снігурівка енергетики лише місяць тому відновили електропостачання. Однак, місцеві жителі знову залишилися без світла.

Про це розповіли в Миколаївобленерго, передає Центр журналістських розслідувань.

Коли працівники підприємства проводили огляд повітряних ліній, вони помітили обрив проводів, що і стало причиною знеструмлення. Як з’ясувалося, обрив спричинило дерево, яке напередодні спиляли невідомі особи.

«Між повідомити про скоєне чи втекти, полишивши жителів Снігурівки та декількох сіл навколо без електропостачання в новорічну ніч, ці люди, на жаль, обрали останній варіант», – розповіли в обленерго.

Завдяки зусиллям енергетиків в короткий термін вдалося усунути обрив та відновити електропостачання в Снігурівській громаді.

Нагадаємо, 10 листопада Збройні Сили України звільнили від російських загарбників містечко Снігурівка на Миколаївщині. Спільними зусиллями усіх служб вдалося відновити в місті електро-, газо- та водопостачання.

Раніше повідомлялося про затримання керівниць відділів "бухобліку" та "соцзабезпечення" в окупаційній адміністрації Снігурівки. Колаборантки сприяли поширенню кремлівського режиму у захопленому районі і агітували людей підтримати загарбників.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER