Серйозних пошкоджень енергосистеми вдалося уникнути – Міненерго

Російські загарбники намагалися занурити Україну в новорічну ніч у темряву. Однак, планам ворога не вдалося здійснитися. Ракетна атака 31 грудня не принесла масштабних ушкоджень.

Про це повідомили у Міністерстві енергетики, передає Центр журналістських розслідувань.

Чудова робота  протиповітряної оборони та завчасні технічні заходи дозволили уникнути серйозних ушкоджень. Енергетики працюють, щоб повністю відновити енергопостачання.

«Це найскладніші Різдвяні свята і Новий рік за всю історію незалежної України.  Ворог намагається зламати нас у будь-який спосіб. Проте попри плани агресора українські енергетики зроблять усе можливе і неможливе, щоб в новорічну ніч українці були зі світлом», – зазначив міністр енергетики Герман Галущенко.

Нагадаємо, стали відомі наслідки ракетного обстрілу Миколаєва. Українці замість підготовки до новорічних свят змушені були переживати чергову ракетну атаку російських терористів.

Раніше повідомлялося, що в Києві ракети влучили в готель у центрі міста. Вибухи в Києві пролунали в Голосіївському, Печерському та Солом’янському районах.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER