Успіхів не мають: російські диверсанти біля Херсона намагаються перебратися через Дніпро

У районі Херсона російські диверсійно-розвідувальні групи намагаються переправитись на правий берег Дніпра. Проте Сили оборони виявляють їх та знищують. Наразі українські військові укріплюють свої позиції, ставлять мінні загородження по всьому берегу Дніпра.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив керівник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Євгеній Єрін.

“Так, є певні дії з боку противника і його диверсійно-розвідувальних груп, що стосується діяльності на островах поблизу Херсона, є спроби невеликих розвідувальних груп перейти на інший берег. Разом з тим, наша розвідка спостерігає за їхніми рухами і наносяться, як правило, артилерійськими засобами ураження удари по цим групам. Такі групи у разі виявлення негайно знищуються. Ворогу не дають закріпитись, не дають розгорнути свою діяльність в даному напрямку”, – зазначив Єрін.

Він також запевнив, що Сили оборони готові до відбиття спроб противника перейти на правий берег Херсона.

"Наразі укріплюються українські позиції, створюються, зокрема, мінні загородження на всьому березі Дніпра, де можливі зіткнення з противником. Постійно ведеться спостереження і українські ракетні війська, артилерія та авіація готові до ураження ворога в будь-який час доби", – зазначив Єрін.

Нагадаємо, в районі Забариного Сили оборони уразили штаб російських військ, де проводилась нарада офіцерів південного військового округу ЗС РФ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER