Ситуація в енергосистемі України покращується – Укренерго

Сьогодні, 23 грудня, в українській енергосистемі спостерігається зменшення дефіциту потужності. Наразі працюють усі види генерації.

Про це розповіли в Укренерго, передає Центр журналістських розслідувань.

Відновив потужність енергоблок, який 22 грудня під'єднали до системи. Однак, всі регіони України змушені враховувати доведені ліміти споживання.

«Водночас зберігаються певні обмеження у системі передачі електроенергії, спричинені пошкодженнями магістральних мереж російськими атаками. У зв’язку з чим до всіх областей доведені ліміти споживання, перевищення яких призводить до застосування аварійних обмежень», – розповіли в Укренерго.

Аварійні бригади на пошкоджених об’єктах інфраструктури працюють цілодобово. Проте, наслідки ракетних ударів є складними, тому потребують багато часу для їх усунення. В Укренерго роблять все можливе, щоб покращити ситуацію з електропостачанням.

Раніше повідомлялося, коли в Україні припиняться відключення світла. Це станеться за умови, що росіяни не будуть вдаватися до нових обстрілів об'єктів енергетичної інфраструктури.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER