Зеленського запросили до Вашингтона, оскільки війна вступила в новий етап – Джон Кірбі

Президент США Джо Байден запросив Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Вашингтон для обговорення важливих тем, в тому числі й завершення війни.

Про це повідомив представник Ради національної безпеки США Джон Кірбі, передає Центр журналістських розслідувань.

На думку Байдена, враховуючи початок зими та агресію Володимира Путіна, зараз хороший час для двох лідерів, щоб поговорити віч-на-віч.

«Президент США Джо Байден запросив Володимира Зеленського до Вашингтона, оскільки вирішив, що війна в Україні вступила в новий етап», – наголосив Джон Кірбі.

Окремою темою обговорення стане закінчення війни. Ця тема є досить делікатною, оскільки викликає розбіжності між західними лідерами.

Нагадаємо, Володимир Зеленський підтвердив свій візит у США. Це буде перший офіційний візит президента України за межі країни після 24 лютого.

Раніше повідомлялося, що керівництво Росії не може дійти згоди, чи розпочинати новий наступ на Україну взимку. У РФ поки що остаточно не прийняли рішення про посилення військових дій в Україні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER