Найближчі два-три місяці стануть вирішальними для України – секретар РНБО

Росія ризикує усім, що є в неї. Тому, найближчий період для українців буде досить складним, адже Російська Федерація практично загнана в глухий кут.

Про це в інтерв’ю повідомив секретар РНБО Олексій Данілов, передає Центр журналістських розслідувань.

Росія не може перемогти Україну у відкритому бою, через що саме зараз вони є найбільш небезпечними. Наступні місяці можуть стати вирішальними у війні.

«Тому що зараз Російська Федерація з урахуванням того, що вона не хоче сприймати позицію всієї світової спільноти і розуміти, що їй треба уже зараз відійти для того, щоб якомога менше було наслідків безпосередньо для своєї країни, вони будуть продовжувати йти, бо вони поставили все на кон», – наголосив Данілов.

Україна максимально готується до можливих небезпек, однак гостро потребує допомоги від західних партнерів. Для остаточної перемоги ЗСУ необхідне важке озброєння.

Нагадаємо, Зеленського запросили до Вашингтона, оскільки війна вступила в новий етап. Президент США Джо Байден запросив Володимира Зеленського відвідати з офіційним візитом Вашингтон для обговорення важливих тем.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER