Росіяни припинили випускати українців з окупованих територій

Російські загарбники посилюють репресії на захоплених українських територіях. Останніми днями з окупованих міст та сіл не випустили жодної людини. Росіяни побоюються наступу Збройних Сил України.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, передає Центр журналістських розслідувань.

Місцевих жителів окупанти планують використати як «живий щит» у випадку контрнаступу українських військ.

«За тиждень із захоплених територій 4-х областей – Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської – до Запоріжжя окупанти випустили всього 174 людини. А починаючи з 15-го грудня і вже протягом 3-х днів не випускають з окупації жодної людини», – зазначив Федоров.

Також російські загарбники посилили фільтраційні заходи на шляхах евакуації. Якщо раніше можна було вирватися з окупації через Донеччину або Крим до кордону Грузії, Естонії та Латвії, зараз це здійснити практично неможливо. На кордоні Європи та Росії прикордонники розвертають автомобілі.

Нагадаємо, на окупованій частині Херсонщини Росія запроваджує мілітарне виховання дітей і молоді за кримським сценарієм. Це – нові елементи виховання дітей і молоді.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER