Наразі немає формування ударних груп для нового наступу Росії – ГУР

Поки що в Росії та Білорусі відсутнє формування бойового угрупування, що б могло знову наступати на Київ. Однак, небезпека не минула.

Про це розповіли в Головному управлінні розвідки, передає Центр журналістських розслідувань.

«Ні, станом на даний момент ми цього не бачимо і не констатуємо, але це не означає, що такої загрози немає. Якщо така загроза буде, ми матимемо таку інформацію. Станом на даний момент у РФ не готові до нового повномасштабного наступу», – зазначив представник ГУР Андрій Юсов.

Україна вже 10 місяців живе в умовах повномасштабного вторгнення. Тому, можна говорити не лише про новий наступ, а й про нові операції в межах повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, Росія знову може вторгнутися в Україну через Білорусь на «річницю» невдалої спроби. Україна готується до ймовірного вторгнення зі сторони Білорусі. Наступна спроба може відбутися в лютому наступного року.

Раніше повідомлялося, що Білорусь готується до війни з Україною. В Генеральному штабі не виключають, що Білорусь піддалася на вмовляння Кремля і таки готується до військового зіткнення з Україною.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER