На Кінбурнській косі залишилися цивільні, ситуація складна – Кім

Не всі місцеві жителі погодилися виїхати з Кінбурна. Люди зробили запаси усього необхідного та залишилися у своїх домівках.

Про це під час брифінгу повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Центр журналістських розслідувань.

«Є додаткова інформація, що залишалося там кілька цивільних осіб, які відмовилися виїжджати та зробили запаси води та їжу собі», – зазначив Віталій Кім.

Ситуація на Кінбурнській косі є досить непростою, оскільки окупанти практично щоденно обстрілюють Очаківську акваторію та Куцурубську громаду. Іншої інформації в Миколаївській ОВА поки що не можуть надати.

Нагадаємо, росіяни насильно вивезли 37 жителів Кінбурнської коси. На Миколаївщині російські окупанти насильно вивезли жителів населених пунктів, які розташовані на Кінбурнській косі.

Раніше повідомлялося, чи планується наступ росіян з Кінбурнської коси. В Миколаївській області залишаються під окупацією лише три населені пункти – Покровське, Василівка та Покровка, що знаходяться на Кінбурнській косі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER